INTUCH NORDUCH DKUCH SEV-01 FIV-01 WW-02 EVW-06 WVW-08

Rex Ventors Akeron

R.I.P 1998.02.03-2011.06.09

Jag visste att jag skulle vara tvungen att låta dig gå en dag Akeron och nu är det dags, men ändå ... det gör ont och jag saknar dig!


Jag vet att du är på ett bättre ställe nu där du kan vara fri och röra dig på det sätt du vill och brukade kunna göra. De senaste månaderna har varit en kamp för dig och du kämpade, men jag kunde se att du var trött. I dina ögon såg jag sorg över din förlust, att du inte kunde vara smidig längre och att vi inte kunde göra det vi brukade göra.

Dagen jag fruktade kom och jag var tvungen att infria löftet jag gav dig Akeron när jag tog med dig hem för över 13 år sedan. Det löftet att jag skulle hjälpa dig den dag du behövde lämna oss. Det var så svårt att låta dig gå, men du lämnade oss med ro och med mig, Robert, Navy, Nike och Lolita nära dig. Jag tror att du kunde känna att vi var där med dig! Nike lät dig vara nära henne, som hon aldrig tidigare har gjort. Hon visste vad som var på väg att hända ...


Tack för att du var en så god kamrat alla dessa år! Under åren som det var bara du och jag hade vi väldigt roligt och du försökte alltid att göra ditt bästa! Minns du när vi åkte till Danmark i min lilla röda bil? Och vår resa till World Winners Dog Show i Amsterdam? Så många minnen!


Du älskade att showa på utställningar och kommer du ihåg när vi vann ”Veteran of Veterans Show” på Grand Hotel i Stockholm ... wow! Jag minns när vi stod bakom gardinerna och väntade på att springa in på scen, en hal scen med stor publik och massor av scenbelysningen. Du älskade det, eller hur?! Nästa dag vann vi reserv Best In Show Veteran och reserv Best In Show! Fortfarande med massor av energi och vid 9 års ålder. Så många minnen!


Förra sommaren simmade vi i sjön tillsammans för sista gången. Vi brukade simma fram och tillbaka flera gånger innan du tröttnade och då skulle vi koppla av på stranden. Alltid så lugnt och nära till mig! Jag brukade titta i dina ögon och vet vad du ville och behövde.

Runt om i Europa finns dina avkommor som har dina ögon och din själ. Jag är glad att du fortsätter att leva genom dem och att jag kan titta på dem och se dig!


Jag vet att många kommer att sakna dig Akeron och att du har en speciell plats i deras hjärtan! En del människor har berättat för mig att det var du som gjorde att de valde en ridgeback som sällskap. Kan du få ett bättre betyg eller hyllning?


Jag tittare efter dig men du är inte där! Jag lyssnar efter dina steg, men det finns bara tystnad! Jag saknar dig Akeron!


Vila i frid min vän och vi ses i Nangijala!

INTUCH NORDUCH DKUCH SE V-01 FI V-01 WW-02 EVW-06 WVW-08 LP1
Rex Ventors Akeron
1998.02.03-2011.06.09

Foton på Akeron

Detta bildgalleri kräver att du har javascript aktiverat och Flash installerat.